Dragana Amarilis online prisustvo

Abc.amarilisonline, WordPress i malo marketinga

abc.amarilisonline-logo

Krenulo je, zahuktala sam se sa novim (starim) blogom na novoj adresi.
abc.amarilisonline evo, još malo pa dva meseca, kako postoji.
O razlozima zašto sam sa blogspot adrese prebacila solidno posećen blog na sopstveni domen sam pisala u postu Radovi u toku -Selidba!.

Nemam mnogo toga da dodam. Blogger ostaje prava, prva ljubav. Sigurno da nije u nivou WordPressa, to svi kažu, zašto, ja ne znam. Lakše je raditi u WordPressu, ima mnogo više nekih opcija, s kojima ne znam šta bih, više mogućnosti kada je dizajn u pitanju, ali sve u svemu, kao totalni laik, po tom pitanju, ne znam kako bih i da li bih uopšte nekoga ubedila šta je i zašto bolje. Da se ja držim svoje niše :-).

– Šta ste najviše čitali na novom blogu

 My Grandmas Sarma Is Better Than Yours
Većinu postova sam prebacila na novu adresu, preradila malo, skinula za sada tekstove sa stare adrese, ostavila samo početak teksta i link ka novoj adresi.
Pošto većina tekstova sa stare ima svoju konstantnu čitanost, već duže vreme, uzela sam u obzir, samo nove, koje su pisani na novoj adresi.
A, bilo ih je!

Top lista prema broju poseta izgleda ovako:

No.1 – Kako se kaže sarma na engleskom

No. 2 – Najbolji kurs, udžbenik za učenje nemačkog jezika

No. 3 – Magija boja 7 na engleskom

No. 4 – Kako se kaže popara na engleskom

No. 5. – Negacija u nemačkom jeziku – nicht ili kein

negacija u nemackom

Šta još da dodam. Sad sam u kategoriji mladih blogera, ne ispunjavam uslove za prijavu na Blogodak ili Serbian bloggers, strpljivo radim i čekam svoje vreme.

Zadovoljna sam posetom. Hvala na čitanju.

Ono što mi je još važnije, da sam uočila neke nove blogove, bar za mene nove, koji su iz ove moje niše, engleski i nemački jezik. Što nas je više, biće i kvalitetnijeg materijala na netu. Nadam se da ćemo se jednog dana i organizovati u neku zajednicu online edukatora.

Na kraju, moja preporuka -post

Mečka Božana vs. mrmot tj. slepo kuče – Groundhog Day!

da li je mecka Bozana videla senku

2 Comments

 1. Džiadžojka Džiadžojka
  February 6, 2011    

  “Sad sam u kategoriji mladih blogera, ne ispunjavam uslove za prijavu na Blogodak ili Serbian bloggers…”

  Gde žive ti, da im pokucam na vrata? 😀
  Oni će moju tetka Amarilis da maltretiraju… Taman da iskoristim ovaj “muškobanjasti” period, da se potučem kao prava i da završim s tim! :)))

 2. February 8, 2011    

  Sad ja moram da kažem nešto kao, nja, nja …. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives

 • Priča o vernosti i odanosti Lavova – Banović Strahinja
  Koliko su Lavovi verni i odani? Pitanje je totalno nelogično a evo i zašto – lavovi, životinje, pripadaju rodu mačaka a sad koliko su mačke verne i odane, možda bi mogli da smislimo neki poetski odgovor, no ne bi imalo… Read more ›
 • Priča o pijanom Prometeju – priča o Vodolijama i ljubavi (prema čovečanstvu)
  Zašto je Titan Prometej toliko voleo ljudski rod ostalo je nepoznato. Razne priče i mitovi nam pripovedaju priče iz Prometejevog života ali njegovi motivi, razlozi tolike posvećenosti ljudskom rodu, ostali su zapleteni u tami, izgubljeni u tunelima prošlosti. Ali da… Read more ›
 • Voda i Vodolija
  Vodoliji pripada element vazduh. Zato je malo neobičan i sam naziv ovog astrološkog znaka. Pitanje glasi: zašto vazdušni znak lije vodu i odakle uopšte sva ta voda, koju Vodolija lije pa lije? Naravno mitovi imaju odgovor i na ova pitanja.… Read more ›