Ovan, muškarac – osobine idealne partnerke

Ovan muškarac – put do njegovog srca

Ovan muškarac  voli da ustaje rano. Pošto mu krv kola po venama prilično brzo, u odnosu na ostale pripadnike Zodijaka, san mu nije ni dug ni miran. Ovan je naučio da spava isto  kao što živi – brzo i efikasno, što manje snova to bolje.

Dakle, buđenje je brzo i efikasno. Nema nepotrebnog zadržavanja u krevetu, na nogama je za tili čas. Jutarnji ritual se obavlja na isti način.

Sledeća stavka je izuzetno važna – doručak.

Ovan muškarac mora da započne dan sa obilnim i kvalitetnim  doručkom. Pošto Ovnovi nisu skloni magiji, neophodno je da taj doručak neko pripremi.

Dolazimo do prvog kritičnog momenta, koji se mora uspešeno prevazići  ukoliko želite pored sebe muškarca Ovna.

ovan muškarac idealna parnerka

Ovan muškarac i njegova mama

Još od ranog detinjstva, mali Ovan je uglavnom uz svoju mamu, ponekad i uz tatu, naučio da je svaki početak, pa makar se radilo i o početku običnog dana, suštinski važan za svaki dalji poduhvat.

A na početku beše – doručak.

Mame znaju kako da svojim malim Ovnovima pripreme kvalitetan i ukusan doručak. Znaju i kada da počnu sa pripremom da bi doručak bio svež i odgovarajuće temeperature.

Kvalitet i kvantitet su podjednako zastupljeni. Tako je od najranijeg detnjstva i tako mora biti zauvek.

Dakle, još jednom da rezimiramo – ako želite srećnog i zadovoljnog muškarca Ovna  u svom životu, šta vam je činiti?

Idealna žena za muškarca rođenog u znaku Ovna

Morate biti ranoranilac, dobra kuvarica ( naravno mamino umeće nećete nikad dostići, što pre se pomirite sa tim, lakše će biti i vama i drugima), vredna i uredna domaćica.

Ako ispunjavate te uslove, spremni ste za sledeće zadatke, a muškarac Ovan će postaviti puno njih, ne sumnjajte u to. Važno da je vaš dragi lepo doručkovao i da je čio i oran za uspešan dan pred sobom.

Pročitaj: Ovan muškarac primeri iz istorije i mitologije

ilustracija: link